Ενημέρωση γονέων και κηδομένων για την λειτουργία του Σχολείου την τελευταία εβδομάδα

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Η σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος της. Στιγμές καθημερινές γεμάτες γνώση, παιχνίδια, περιπέτειες, δυσκολίες, ανθρώπινα λάθη, προσπάθειες επίλυσης συγκρούσεων και σύνθεσης απόψεων θα έρχονται στη σκέψη μας και θα μας υπενθυμίζουν ότι είμαστε εδώ ως σχολική κοινότητα ανοικτή για όλες και όλους και θα συμπεριφερόμαστε με τέτοιο τρόπο τόσο οι γονείς όσο και οι εκπαιδευτικοί που θα αποτελούμε παράδειγμα για τα παιδιά!

Σίγουρα με σεβασμό, συνεργασία και κατανόηση θα γινόμαστε καλύτερες και καλύτεροι!

Σας γνωστοποιούμε λοιπόν ότι :

1. Τη Δευτέρα 12/6 : το πρωί το σχολείο θα λειτουργήσει έως τις 11:30 και δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο. Το απόγευμα στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης των μαθημάτων σε συνεργασία με το 6ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ερμούπολης στην αυλή μας! Η πόρτα θα ανοίξει στις 18:15.

2. Την Τετάρτη 14/6 θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή του σχολείου μας στον κατασκηνωτικό χώρο του Αγίου Παύλου στην Ποσειδωνία. Η μετάβαση των μαθητών/τριών θα γίνει με λεωφορεία. Οι μαθητές /τριες θα έρθουν κανονικά και η αναχώρηση από το σχολείο θα γίνει στις 8:30. Η αποχώρηση από τον χώρο της εκδρομής θα γίνει στη 13:30. Το εισιτήριο είναι 4€ και παρακαλούμε πολύ να σταλεί το αντίτιμο έως και την Τρίτη 13/6.

3. Την Πέμπτη 15/6 θα επιδοθούν οι έλεγχοι προόδου οι τίτλοι σπουδών από τις 9:30 έως και τις 10:30.

Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης