Ανακοίνωση για το Ολοήμερο και τη λειτουργία των Εκπαιδευτικών Ομίλων

  • Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει στο σχολείο μας να λειτουργεί και το τμήμα του ολοημέρου έως τις 16:00.
  • Από Δευτέρα 4 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 8 Οκτωβρίου θα είναι επίσης και η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των Εκπαιδευτικών Ομίλων στο σχολείο μας.
    Αυτό σημαίνει ότι:
    – Τα παιδιά που φοιτούν στο ολοήμερο του σχολείου και έχουν δηλώσει συμμετοχή σε κάποιον από τους Εκπαιδευτικούς Ομίλους, την ημέρα του Εκπαιδευτικού Ομίλου θα παρακολουθούν τον Εκπαιδευτικό Όμιλο.    
    – Τα παιδιά του σχολείου μας, που δε φοιτούν στο ολοήμερο και έχουν δηλώσει συμμετοχή σε κάποιον από τους Εκπαιδευτικούς Ομίλους, θα αποχωρούν κανονικά και θα ξανάρχονται για την παρακολούθηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου.
    – Οι γονείς θα ειδοποιηθούν από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του Ομίλου, στο email που συμπλήρωσαν στην αίτηση, για την επιλογή των μαθητών στους Ομίλους.

Παρακαλούνται οι γονείς να φέρνουν τα παιδιά 5 λεπτά πριν από την έναρξη του Ομίλου. Στην είσοδο θα τους περιμένει ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός του Ομίλου. 
Καλό θα είναι να μην υπάρχει καθυστέρηση τόσο στην προσέλευση όσο και στην αποχώρηση των παιδιών, προκειμένου να συμβάλουμε στην εύρυθμη λειτουργία τόσο των Εκπαιδευτικών Ομίλων όσο και του Ολοημέρου.